2024.gada aprīlī “Sorainen” partnerībai pievienojas zvērināts advokāts Jānis Līkops. Jānis papildinās Latvijas biroja Korporatīvo konsultāciju un iegādes un apvienošanās darījumu (M&A), kā arī Nekustamā īpašuma un būvniecības prakses grupu vadības komandas, informē “Sorainen ZAB”.

Abas minētās prakses grupas Sorainen Latvijas birojā pērn uzrādījušas gan teicamu apgrozījuma rādītāju pieaugumu (20%-25% robežās), gan paplašinājušas komandu. Likumsakarīgi, šāda izaugsme rada nepieciešamību komandu vadību stiprināt, piesaistot pieredzējušu vadītāju un atzītu jomas lietpratēju.

Savas karjeras laikā Jānis ir konsultējis klientus daudzos ievērojamos uzņēmumu iegādes un apvienošanas, kā arī nekustamo īpašumu pārdošanas un citos darījumos Baltijā. Viņš ir bijis iesaistījies vairākās normatīvo aktu izstrādes darba grupās. Latvijas un ārvalstu klienti augstu novērtē Jāņa 20 gadu ilgo pieredzi, izsvērtos un praktiskos padomus, kā arī pārrunu vešanas prasmes.

Starptautiskas juridiskās prakses apskates direktorijas Chambers un Legal500 Jāni ierindo vadošās pozīcijās gan nekustamā īpašuma, gan biznesa darījumu jomās.

Savas karjeras gaitā Jānis Līkops ir strādājis vairākos Latvijas advokātu birojos, zīmīgi, ka starp tiem ir arī “Sorainen”, kur Jānis strādāja no 2005. līdz 2013.gadam.