SIA "TOOTH FAIRYS TOOLS" viss notiek zibens ātrumā – vien novembra beigās viņi piedalījās kārtējā Latvijas Biznesa Eņģeļu Tīkla (LatBAN) investīciju sesijā, lai atrastu investoru lieliskai idejai, taču šobrīd jau ir aktīvi uzsākta ražošana, ir veiksmīgas iestrādnes eksportam uz dažādām valstīm un konkrētā nozare ar nepacietību gaida jauno produktu.

Ar Kristīni Belovu un Jevgeniju Roščinu gan tikos mirkli pirms ražošanas uzsākšanas. Viņi ir "TOOTH FAIRYS TOOLS" centrālie cilvēki – Kristīne ir zobu higiēniste, kurai radās lieliska ideja, kā uzlabot savu ikdienas darbu, savukārt Jevgēnijs ātri saprata, ka šī ir perspektīva ideja, tāpēc uzreiz bija gatavs ieguldīt gan laiku, gan zināšanas un naudu, lai palīdzētu to attīstīt. Tiekamies, lai runātu par biznesa tempu, par biznesa sadarbības uzsākšanu un citām aktuālām lietām.

Vispirms par ideju: šis ir jauns produkts (pieteikts patentēšanai) stomatoloģijas jomas speciālistiem, kas atvieglo un uzlabo ikdienas darbu. Ikdienā lietojamais siekalu atsūcējs tiek papildināts ar ievietojamu tajā vienreiz lietojamu ieliktni ar spoguli, kas ļauj speciālistam vienlaicīgi, nepārtraukti un visas manipulācijas laikā precīzi pārskatīt darbības zonu. Papildus tam spogulis ir kā papildus apgaismojuma sniedzējs attiecīga virzienā. Pateicoties šim jauninājumam, zobu higiēnistam vairs nav jāpārtrauc manipulācija, lai paņemtu spogulīti un apskatītu darbības zonu, kā arī papildus apgaismojums ļauj precīzi strādāt.

Bet pārējo lai stāsta Kristīne un Jevgenijs!