Tuvojoties gada nogalei un skaistākajiem svētkiem, uzņēmumi domā par paveikto, par sadarbības partneriem un draugiem, kas palīdzējuši realizēt plānus un ieceres. Iepriecināt sadarbības partnerus, klientus un uzņēmuma labvēļus Ziemassvētkos ar skaistu un pārdomātu dāvanu ir veids, kā pateikt paldies un stiprināt attiecības.

Labas Ziemassvētku dāvanas pamatā ir lieliska un oriģināla ideja, stāsts par uzņēmumu un tā vērtībām. Dāvanas radīšanā nereti iesaistās viss kolektīvs, skaisti noformējot un draudzīgi pasniedzot to. Pats galvenais ir radīt no sirds un ar mīlestību – atzīst 3 mūsu aptaujāto uzņēmumu pārstāvji.

Iepakojums ir svarīgs

Aigars Judzis, AS "VG KVADRA PAK" pārdošanas vadītājs: "Domājot par labu dāvanu, jāņem vērā gan "iekšiņa", gan "āriņa". Mums ir svarīgi labi noformēt dāvanu vizuāli, jo tā parādām, kas esam mēs un ar ko nodarbojamies. Katru gadu domājam ko jaunu un oriģinālu, iepriekš nebijušu. Uzsvaru liekam uz dāvanas iepakojumu – tā ir mūsu iespēja parādīt savus "muskuļus" jeb daudzveidīgās iespējas,

Dāvanu radīšana svētkos ir kolektīvs darbs, kopā apsēžamies un domājam, skatāmies, ko piedāvā tirgotāji, piegādātāji, ņemam vērā aktualitātes. Iesaistām kolēģus, kas ikdienā strādā ar klientiem un pazīst viņus, talkā nāk arī dizaineri. Mums ir arī jādomā, lai dāvanu var ielikt čemodānā, lidojot uz ārzemēm, jo daudzi mūsu partneri ir ārvalstīs.