Ādažu siers šobrīd ir topā, to pasniedz smalkos restorānos, tas top no Francijas ierauga un labākā Latvijas piena, tas smaržo un maina nokrāsas reizē ar gadalaikiem. SIA "Soira" īpašniece Inga Āriņa-Vilne ciemiņus sagaida priekšautā un cepurītē, kārtojot nelielā veikaliņa plauktus. Pirms sarunas viņa pavaicā, vai drīkst stāvēt kājās, jo nav radusi tā mierīgi sēdēt un tērzēt. Protams, neiebilstu, tāpēc sarunas laikā Inga paralēli paspēj gan gatavot pasūtījumus restorāniem, gan veikt citus sīkus darbiņus.
Lai arī SIA "Soira" dibināta jau 2012.gadā un pirmie sieri pašu priekam tapa 2013.gadā, tomēr tā pa īstam bizness sākas šobrīd. Uzņēmuma kodols ir 3 cilvēki – Toms, kurš ir izcils garšu pazinējs, piena kvalitāti prot novērtēt, to tikai pasmaržojot vien, Ilona, kura pārējiem māca kārtību un precizitāti, arī dokumentus noformējot, un Inga, kurai īpaši padodas komunikācija un organizēšana. Katrs no viņiem gan pieprot arī daudzas citas lietas. Pirms tam Ilona un Inga strādājušas informācijas tehnoloģiju kompānijā, bet Toms ir arī mūziķis. Tātad cilvēki, kuru vienīgā saistība ar sieru agrāk bijusi vien tā baudīšana. Pavisam nesen uzņēmumam pievienojies arī Arsēnijs, kurš mūsu ciemošanās laikā ir atvedis uz siernīcu ekskursijā savu ģimeni – viņš lepojas ar savu jauno darba vietu.