Šobrīd uzņēmumi saskaras ar daudziem faktoriem, kas būtiski maina uzņēmējdarbības vidi – darbaspēka trūkums, energoresursu krīze, augstā inflācija, ekonomikas transformācija, paradumu maiņa darba tirgū, dzīves tempa pieaugums… Kā uzņēmumiem turpināt darbu un attīstību šādos apstākļos? Atbilde ir – strādāt gudrāk, strādāt produktīvāk! Tāpēc žurnāls “iFinanses” 10. maijā aicina izmantot unikālu iespēju un apmeklēt izstādi-forumu “Produktivitāte” 2023.

Izstādē vairāk nekā 20 modernākie nozares profesionāļi iepazīstinās ar praktiskiem risinājumiem, kas palīdzēs uzlabot produktivitāti visās uzņēmumam nozīmīgajās sfērās – grāmatvedībā, personālvadībā, dokumentu pārvaldībā, finanšu un uzņēmuma vadībā. Apmeklētājiem būs iespēja atrast sava uzņēmuma vajadzībām vispiemērotākos risinājumus, lai samazinātu manuālo darbu, uzlabotu darba precizitāti un veicinātu uzņēmuma attīstību.  

Paralēli izstādei risināsies forums, kurā kopā ar Latvijas vadošajiem ekspertiem un nozares praktiķiem runāsim par produktivitātes nozīmi uzņēmuma attīstībā. Noskaidrosim, kurus procesus var un vajag uzlabot, pārrunāsim juridiskos jautājumus, pārejot uz elektroniskajiem dokumentiem, datu aizsardzības jautājumus un citas katram mūsdienīgam uzņēmumam aktuālas tēmas. Tāpat apskatīsim, kā praktiskos risinājumus ieviest dzīvē.

“Pieredze un veiksmīga sadarbība ar uzņēmumiem apstiprina  produktivitāte un spēja noturēt kvalitātes latiņu pat kritiskās situācijās un īsos termiņos ir panākumu stūrakmens visās industrijās. Mūsdienu tehnoloģijas un to sniegtās iespējas ļauj darītājiem koncentrēt savas pūles un laiku tam, ko darām vislabāk. Darbosimies roku rokā ar tehnoloģijām, sasniedzot vairāk un tiecoties pretim izcilībai!”, tēmas aktualitāti ieskicē izstādes stratēģiskā partnera LMT biznesa centra ''Brīvība" vadītājs Raivo Zils.

Vairāk informācijas un pieteikšanās: produktivitate-izstade.lv

Pasākumu organizē: iFinanses

Stratēģiskais partneris: LMT

Informatīvie atbalstītāji: LETA, Lursoft.